ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

You are here:

Το λογιστικό γραφείο Taxes & Taxis παρέχει ολοκληρωμένες φοροτεχνικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Με εξειδίκευση, εμπειρία, συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενημερωμενοι για όλες τις εξελίξεις σε φορολογικό επίπεδο ώστε να παρέχουμε πλήρη κάλυψη σε όλα τα φοροτεχνικά θέματα.

Μελετώντας ξεχωριστά τις ανάγκες κάθε ιδιώτη, παρέχουμε στοχευμένες λογιστικές υπηρεσίες δίνοντας φοροτεχνικές και φορολογικές λύσεις με γνώμονα την αξιοπιστία,την συνέπεια και την αποτελεσματικότητα.

Δείτε κάποιες από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Από την ηλεκτρονική δημιουργία μέχρι την υποβολή ,κάθε είδους δήλωση εισοδήματος καθώς και των στοιχείων ακινήτων (Ε1-Ε2-Ε3-Ε9) .

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τροποποιητικές και συμπληρωματικές δηλώσεις προηγούμενων ετών όπου θεωρείται σκοπιμο.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ

Συμβουλές σε μισθοδοτικά ζητήματα για να έχετε πλήρη εικόνα των εργασιακών σας δικαιωμάτων.

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Υποβολή της αίτησης του οικογενειακού επιδόματος Α21 και έλεγχος για το ποια επιδόματα δικαιούστε κάθε φορά.

Πρόσθετες υπηρεσίες για πολίτες

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

Για την έκδοση της σύνταξής σας και οτιδήποτε έχει να κάνει με την συνταξιοδότησή σας, οι έμπειροι σύμβουλοι τού γραφείου μας σας παρέχουν μία σειρά από υπηρεσίες. Η Taxes & Taxis είναι εξειδικευμένο γραφείο για παροχή συντάξεων που στόχο έχει να παρέχει υποστήριξη στους ασφαλισμένους που αναζητούν πληροφορίες για τη σύνταξή τους και γενικότερα για ό,τι αφορά τις συντάξεις.

 • Καταμέτρηση Ενσήμων
 • Κατοχύρωση Σύνταξης
 • Εξαγορά ενσήμων
 • Θεμελίωση Συνταξιοδότησης
 • Συγκέντρωση Δικαιολογητικών
 • Υποβολή Αιτήσεων
 • Παρακολούθηση Αιτημάτων

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Μεταβιβάσεις Αυτοκινήτων, Ακινησίες οχημάτων, Αντικαταστάσεις αδειών κυκλοφορίας, Οριστικές Διαγραφές, Κ.Τ.Ε.Ο, Παράβολα, Διπλώματα, Άρση Παρακράτησης και ο,τι άλλο χρειαστείτε!

 • Ακινησία αυτοκινήτων
 • Οριστική διαγραφή αυτοκινήτου
 • Διεκπεραιώσεις
 • Άρση παρακράτησης κυριότητας

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική εγγραφή κάθε προσώπου που έχει εμπράγματο δικαίωμα πάνω σε οποιοδήποτε ακίνητο καθώς και τη σύνταξη και ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης Κτηματολογίου ώστε να είναι κατοχυρωμένα τα δικαιώματα του.

ΑΣΕΠ – ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ - ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ

Συμβουλές-Πληροφορίες συμπλήρωσης αιτήσεων ΑΣΕΠ

Με ένα μικρό κόστος απαντάμε σε όλες τις απορίες σας σχετικά με την συμπλήρωση της αίτησή σας. Επίσης έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για νέες προκηρύξεις

Ηλεκτρονική συμπλήρωση της αίτησης ΑΣΕΠ.

Ο ΑΣΕΠ πλέον επεξεργάζεται όλες τις αιτήσεις συμμετοχής σε προκηρύξεις μηχανογραφικά (on-line). Αναλαμβάνουμε να σας συμπληρώσουμε μηχανογραφικά την αίτησή σας. Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που θα σας αποστείλουμε, μπορούμε να συμπληρώσουμε πλήρως μηχανογραφικά την αίτησή σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την υπογράψετε.

Ηλεκτρονική συμπλήρωση αίτησης ΣΟΧ.

Συμπληρώνουμε την αίτηση ΣΟΧ σε ηλεκτρονική μορφή (Word) και σας την στέλνουμε έτοιμη με email, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την εκτυπώσετε και να την αποστείλετε στον Οργανισμό.

ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;