ΕΡΓΑΤΙΚΑ & ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

You are here:

Στην εποχή που διανύουμε, η έκδοση και διαχείριση της μισθοδοσίας απαιτεί πολύ καλή γνώση και εξειδίκευση της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Στην TAXES & TAXIS, διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα έκδοσης και διαχείρισης μισθοδοσίας. Τα στελέχη μας είναι από τα πλέον έμπειρα της αγοράς με πλήρη γνώση όλων των εργατικών και ασφαλιστικών θεμάτων.

Η επιλογή της TAXES & TAXIS για την διαχείριση της μισθοδοσίας, σας εξοικονομεί χρόνο, διασφαλίζει την αμεσότητα, την εχεμύθεια, την πλήρη και έγκυρη ενημέρωση για κάθε αλλαγή της εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας που σας αφορά.

Από τους πιο δύσκολους και πιο απαιτητικούς κλάδους η έκδοση μισθοδοσίας απαιτεί τον συνδυασμό της εργατικής με την ασφαλιστική νομοθεσία. Ίσως το πιο πολύπλοκο, δυσνόητο και πολλές φορές αναχρονιστικό συνδυαστικά νομοθετικό πλαίσιο, μιας και η ισχύς κάποιων νόμων έρχεται από το πολύ μακρινό παρελθόν, όταν οι επιχειρήσεις δρούσαν σε τελείως διαφορετικό περιβάλλον και είχαν άλλες ανάγκες. Μπορεί η ύπαρξη του ηλεκτρονικού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ να μας απάλλαξε από από τις ουρές στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ και της Επιθεώρησης Εργασίας και να έδωσε δυνατότητα ηλεκτρονικής πρόσβασης σε αυτές, όμως μετά τη δημιουργία του, ο νομοθέτης σχεδόν εκμηδένισε τις προθεσμίες κατάθεσης των εγγράφων (πρόσληψης, σύμβασης, αποχώρησης, προγραμμάτων εργασίας).

Αυτό σημαίνει ότι ένας ελεγκτής μπορεί να πάει σε μια επιχείρηση, έχοντας σφαιρική εικόνα της απασχόλησης που εφαρμόζει η επιχείρηση και της τακτικής που ακολουθεί ο επιχειρηματίας αλλά μπορεί και να επιβάλλει εξαιρετικά υψηλά πρόστιμα (10.500 πρόστιμο ανασφάλιστου εργαζομένου, 1.200 ευρώ πρόστιμο εκτός ωραρίου κτλ), λόγω του αυστηρού χρονικού πλαισίου.

Μέσω της οργάνωσης, εξειδίκευσης και εμπειρίας μας, σας παρέχουμε την ασφάλεια και τη σιγουριά ότι η δουλειά σας θα γίνει σωστά και δεν θα αντιμετωπίσετε λόγω άγνοιας, κακών χειρισμών ή απροσεξίας δυσάρεστα ζητήματα.

Επιπλέον το τμήμα έκδοσης μισθοδοσίας είναι επαρκώς στελεχωμένο αριθμητικά, ώστε να μπορούμε να εκτελούμε κάθε αλλαγή που μας ζητάτε κυριολεκτικά σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι εκμηδενίζουμε τις πιθανότητες να σας επιβληθούν πρόστιμα σε έναν αιφνίδιο επιτόπιο έλεγχο.

Βασικές παροχές

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ